A bătut-o până a desfigurat-o

O femeie în vârstă de 54 de ani din localitatea Alimpeşti a ajuns desfigurată la  Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Gorjeanca a fost bătută cu bestialitate de soţul alături de care trăieşte de peste 30 de ani. Nu este prima dată când femeia este agresată de partenerul de viaţă, însă până acum nu a ajuns niciodată la spital.

Femeia îşi aduce aminte că doar primul an de căsnicie a fost liniştit pentru ea. După aceea, soţul ei a început să o bată frecvent de fiecare dată când se îmbăta. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi de această dată.

 „M-a bătut soţul. A venit beat acasă şi s-a luat de mine. I-am mai zis şi eu câteva şi m-a luat la bătaie. Nu e prima dată când mă loveşte, m-am obişnuit în 33 de ani de căsnicie, că numai primul an a fost dragoste, apoi bătaie. M-am obişnuit, dar acum m-a nenorocit de aia am venit la spital“, a spus aceasta. Gorjeanca nu a făcut plângere.

Femeia recunoaşte că şi ea consumă băuturi alcoolice, dar i se pare normal să se întâmpla asta, pentru că munceşte, iar băutura îi dă putere. „Mai beau şi eu câte un pahar de vin de ţuică, că asta e situaţie. Noi stăm la ţară mai muncim şi avem nevoie să ne dea putere. Ce are dacă beau şi eu. Eu nu mă îmbăt ca el“, a adăugat victima.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: