A dus maşina în service şi a rămas fără ea

Alin Brânzan din Târgu Jiu susţine că patronul unui service auto i-a vândut maşina pe care o dusese acolo în urma unui accident. Patronul service-ului recunoaşte totul, cu precizarea că a avut acordul proprietarului maşinii. Numai că Brânzan nu a primit nici un ban pe maşină şi povestea a ajuns pe masa procurorilor.

Alin Brânzan susţine că anul trecut, în urma unui accident de circulaţie, maşina pe care o conducea, un BMW, s-a făcut praf, motiv pentru care a lăsat-o într-un service auto din municipiul Tg Jiu, pentru a o repara, iar în cazul în care acest lucru nu era posibil să o dezmembreze. În timpul în care maşina trebuia reparată, tânărul a plecat la muncă în Spania, 3 luni. Când s-a întors spune că nu şi-a mai găsit maşina în service, nici reparată şi nici făcută bucăţi, pentru că proprietarul o vânduse. “Când m-am întors în ţară am mers să îmi iau maşina, dar nu am mai găsit-o, proprietarul service-ului mi-o vânduse”.

Procurorii, acuzaţi că nu îşi fac treaba

Alin Brânzan susţine că nu a primit nici un ban pe maşină, proprietarul service-ului spunându-i că a oprit banii în contul unei datorii mai vechi pe care o avea la fiica lui. Brânzan l-a reclamat, dar procurorii nu i-au făcut dreptate, spune el: “Eu asta nu înţeleg. Cum este posibil să fie audiată numai o parte, pe mine nu m-au întrebat nimic de bani, numai pe Bunicelea care a spus am o datorie la fiica lui şi l-au şi crezut. Procurorul care s-a ocupat de caz este Carmen Părpăneaţă. Dar şi dacă ar fi aşa, fiica lui este majoră, ne cunoaştem şi nu văd de ce ar recupera banii el, acest lucru ne-ar privii pe noi doi. Culmea este că procurorii i-au dat dreptate în dosar, adică pentru o sumă pentru care au dovada o foaie de la WESTERN UNION, are dreptul să îmi vândă maşina. Eu nu ştiu de nicio datorie, dar asta este justiţia“, spune Alin Brânzan. Bunicelea recunoaşte faptul că i-a vândut maşina , dar cu acordul lui. “I-am vândut maşina. Am luat pe ea câteva milioane şi i-am oprit pentru că are datorie la fiica mea, 950 de euro“, a declarat proprietarul service-ului.

În acest caz Alin Brânzan spune că va merge până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: