Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A fost găsit mort în casă

Un bărbat de 42 de ani a fost găsit joi seara decedat în propria locuinţă. Târgujianul nu mai fusese văzut de câteva zile şi nu a mai mers nici la serviciu. Colegii de muncă s-au dus la el acasă pentru a vedea ce s-a întâmplat. El a fost găsit fără suflare, iar medicii ajunşi imediat la faţa locului au constatat decesul. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili condiţiile în care a decedat bărbatul, deşi pe corpul său nu s-au găsit urme de violenţă.

Locuia singur pentru că fiul lui a ales să stea la mamă, în urma divorţului. Bărbatul nu a mai fost văzut de câteva zile nici de vecini şi a lipsit şi de la serviciu, lucru care i-a determinat pe colegi să meargă acasă la el să vadă ce s-a întâmplat. „Eu nu l-am mai văzut prin cartier de câteva zile. Ultima dată l-am rugat să mă gireze să fac un împrumut şi mi-a zis că nu poate. La serviciu nu a mai fost şi colegii au venit să vadă ce e cu el. L-au văzut în pat şi atunci şi-au dat seama că e ceva”. Târgujianul avea probleme de sănătate şi era un împătimit al alcoolului, iar în iarna trecută din această cauză şi-a pierdut şi garsoniera de pe strada Olari. „Avea probleme psihice şi bea foarte mult. Acum a fost trei săptămâni internat în spital şi probabil lua tratament şi bea alcool”, povesteşte un cunoscut. 

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la salvare, care a constat decesul. Poliţiştii au demarat p anchetă în acest caz, chiar dacă pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: