A furat o bovină şi a mâncat-o

Un bărbat de 41 ani, din oraşul Baia de Arama, judeţul Mehedinţi, suspectat că împreună cu o altă persoană, au sustras o bovină, de pe islazul satului Racoţi, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

În ziua de 13 octombrie a.c., ora 10:30, poliţiştii Poliţiei oraşului Tismana au fost sesizaţi direct de către o femeie din satul Racoţi, despre faptul că, în data de 12.10.2011, între orele 08:00 – 15:00, persoane necunoscute i-au sustras de pe islazul satului, o bovină în vârstă de 2 luni, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 600 lei.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt C.C., de 41 ani, din oraşul Baia de Arama, judeţul Mehedinţi şi un alt bărbat, care, în prezent, se sustrage urmăririi penale.

 În data de 16.10.2011, cu ocazia activităţilor de căutare desfăşurate, poliţiştii l-au depistat şi reţinut pe suspectul C.C. . Pe parcursul anchetei s-a stabilit că cei doi suspecţi, profitând de faptul că islazul nu era supravegheat de către localnici, au sustras acea bovină, pe care, ulterior, au sacrificat-o.

Poliţiştii au emis pe numele lui C.C., ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile,suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: