A început anul proceselor pentru PP-DD Gorj

Organizaţia judeţeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu, filiala Gorj, a început anul 2015 pe rolul instanţelor de judecată. PP-DD Gorj are în momentul de faţă nu mai puţin de cinci acţiuni în instanţă pentru consilierii care au părăsit partidul în baza ordonanţei 55. Robert Filip, preşedintele PP-DD Gorj, a menţionat ieri care sunt obiectivele anului 2015.

Partidul Poporului Dan Diaconescu, filiala Gorj, se judecă în prezent cu mai multe primării de pe raza judeţului pentru consilierii care au migrat către alte partide, deşi, susţine PP-DD, aceştia fuseseră excluşi din organizaţie înainte de semnarea noilor adeziuni. Aşadar, patru dintre acţiuni au fost înregistrate pe 8 decembrie anul trecut însă primele termene au loc luna aceasta. Un prim proces, între PP-DD şi Consiliul Local Târgu Jiu, are primul termen pe 16 ianuarie 2015. Instanţa de judecată a fixat primul termen de judecată între PP DD Gorj şi Consiliul Local Motru în data de 6 februarie 2015. Partidul Poporului mai are acţiuni în instanţă împotriva Consiliului Local Jupâneşti, CL Tismana şi Consiliul Judeţean Gorj, cărora nu le-au fost atribuite încă termene de judecată.

Robert Filip, preşedintele organizaţiei PP-DD Gorj, a precizat ieri că şi-a propus pentru anul 2015 întărirea formaţiunii politice şi răsplătirea oamenilor care au muncit în anul precedent pentru PP-DD. „Într-adevăr luna aceasta o să avem primele termene de judecată în consiliile locale şi în consiliul municipal Târgu Jiu. Dacă vom câştiga, ceilalţi vor avea anumite probleme în spate. Din câte am discutat cu avocatul, toate hotărârile de Consiliu Local vor fi lovite de nulitate. Priorităţile noastre sunt întărirea organizaţiei judeţene, să ne câştigăm aleşii locali şi să-i răsplătim pe cei care au muncit”, a declarat Robert Filip, preşedintele PP-DD Gorj.  

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: