A încercat să-şi omoare tatăl

Un bărbat de 36 ani, din comuna Cătunele, este cercetat în stare de reţinere, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat.

În seara zilei de 1 noiembrie a.c., ora 19:10, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat cu privire la faptul că la Spitalului Municipal Motru a fost internat M.C., de 65 ani, din comuna Cătunele, judeţul Gorj, ce prezenta mai multe leziuni în zona capului, iar, ulterior, a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Judeţean „Tudor Vladimirescu” din municipiul Tg. Jiu. Având în vedere că existau suspiciuni cu privire la împrejurările în care bărbatul a suferit aceste leziuni, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s-a constituit o echipă operativă complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic.

Pe parcursul activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate sub directa coordonare şi supraveghere a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, s-a constatat că, în jurul orelor 15:20, victima M.C. a avut un conflict spontan, în faţa locuinţei sale, cu fiul său M.S.D., de 36 ani, din aceeaşi localitate, acesta din urmă aplicându-i lovituri multiple în zona capului. În urma loviturilor  primite, victima a suferit leziuni ce i-au pus în pericol viaţa.

Poliţiştii l-au depistat pe suspectul agresiunii şi l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri.

Urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz a emis pe numele suspectului, ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Suspectul M.S.D. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 2 noiembrie a.c., să fie prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: