A jefuit o fetiţă de 10 ani

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, orele 21:40, Poliţia municipiului Tg.Jiu a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 49 ani, din localitate, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18.00 - 19.00, fiica sa în vârstă de 10 ani, din localitate, în timp ce se juca cu mai mulţi copii pe terenul de joacă de lângă imobilul unde locuieşte, a fost acostată de o tânără care i-a sustras un lănţişor din aur.

Poliţiştii au acţionat cu operativitate, în urma investigaţiilor efectuate identificând suspecta infracţiunii de furt, G.M., de 21 ani, din Tg.Jiu

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au stabilit că suspecta i-a cerut minorei lănţişorul din aur pe care îl purta la gât, sub pretextul că vrea să îl probeze. Minora i l-a înmânat de bună voie, după care tânăra a plecat de la faţa locului fără să-i mai restituie bunul pe care ulterior l-a valorificat la o casă de amanet de pe raza municipiului Tg.Jiu.

Poliţiştii au constituit un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: