A murit singur în casă, fără lumânare

Un bărbat de 70 de ani din Târgu Jiu a stat mort în casă câteva zile fără ca să ştie cineva ce i s-a întâmplat. Vecinii bărbatului au simţit un miros apăsător pe casa scării, dar nu şi-au imginat că nea’ Aurel, aşa cum îi spuneau bătrânului, este mort în apartament. O cunoştinţă a bătrânului care venise în vizită a fost cea care a alertat poliţia.

Aurel Merfu de 70 de ani a fost găsit mort ieri după-amiază în locuinţa sa din spatele complexului Gârdu. Omul locuia singur dar era vizitat des de concubina sa. Bătrânul a fost văzut ultima dată în viaţă, vinerea trecută. „L-am văzut vineri de dimineaţă, am glumit cu el, nu părea bolnav dar el fiind cardiac probabil a suferit un infarct”, a spus Mariana, o locatară. Ieri, un tânăr, prieten al bătrânului, a venit să-l viziteze. Tânărul a bătut la uşă dar văzând că nu e chip ca Aurel Merfu să-i deschidă uşa şi simţind mirosul ce venea din interior şi-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat şi a alertat poliţia. „Am sunat la poliţie şi au venit împreună cu pompierii au spart uşa şi l-au găsit mort în dormitor. Ciudat este faptul că uşa dormitorului era închuiată”, a spus tânărul.

Trupul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei. „Nu existau urme de violenţă pe trupul bărbatului, dar cauza morţii o vor decide medicii legişti”, a spus Gheorghe Raica, agent sef Poliţia Târgu Jiu.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: