A pierdut controlul maşinii

Un bărbat de 29 ani din comuna Muşeteşti, judeţ Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 - Muşeteşti, a pierdut controlul direcţiei de mers datorită neadaptări vitezei la condiţiile de drum şi imprudenţei la conducere, răsturnându-se în afara părţi carosabile pe un câmp. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii şi îngrijiri medicale Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei, purta centura de siguranţă, iar în autoturism nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar. (M.M.)

Minori prinşi la furat

Patru minori din Novaci cercetaţi de poliţişti pentru tentativă de furt calificat. Marţi, 12 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Novaci, au prins în flagrant patru minori, care pătrunseseră ilegal într-un imobil situat pe raza localităţii. Aceştia au fost identificaţi ca fiind T.R.M., 13 ani, P.A., 14 ani, G.D., 14 ani şi C.D., 13 ani, toţi din oraşul Novaci, judeţ Gorj, minorii pătrunzând în imobil prin escaladarea balconului a cărui uşă de acces era neasigurată. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare. (M.M.)

 Pompierii, puşi pe drumuri

Neglijenţa pune pe drumuri pompierii. O familie care locuieşte într-un bloc situat in  apropierea Liceului Teologic a uitat o tava cu friptură la cuptor şi a plecat de acasă. Simţind miros de fum, vecinii au alarmat pompierii. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale, însă nu a fost necesara intervenţia pentru că după ce au pătruns în apartament au depistat sursa care a produs panică în rândul locatarilor. Pompierii au aşteptat ca proprietarii locuinţei să ajungă acasă. (M.M.)

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: