A revenit „giuvaierul” lui Badea

Veşti bune pentru Ionuţ Badea, „giuvaierul” său s-a reîntors! Claudiu Voiculeţ, mijlocaşul cerut cu insistenţă de tehnicianul pandurilor se antrenează deja cu restul lotului şi va semna pe 2 ani cu gorjenii. Voiculeţ, care a fost pregătit două săptămâni de Piţurcă, regretă că nu a rămas în Ghencea, dar e gata acum să fie omul responsabil cu pasa decisivă la Pandurii.

„Pelerinajul” lui Voiculeţ de la o echipă la alta în această vară pare să fie ajuns la final. După ce s-a antrenat rând pe rând cu Inter Curtea de Argeş, Pandurii şi Steaua, Voiculeţ a revenit la Târgu Jiu şi e gata să debuteze oficial pentru Pandurii chiar în partida de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş.

Nu ştie de la cine vine

În urmă cu două săptămâni, Voiculeţ asculta atent sfaturile lui Piţurcă la antrenamentele Stelei dar s-a întors până la urmă la Pandurii. Deşi semnase contractul cu „militarii”, Voiculeţ nu a rămas în Ghencea. Conflictul dintre Becali şi Piţurcă care a dus la plecarea ultimului a fost motivul pentru care contractul lui Voiculeţ nu a mai fost înregistrat la LPF. „Nu ştiu exact de unde voi fi transferat, cu actele a fost mai complicat, domnul Lazăr (n.r. patronul celor de la Curtea de Argeş) s-a ocupat şi nu ştiu care este acum procedura. Eu apucasem să semnez cu Steaua dar am înţeles că acel contract nu a mai fost înregistrat pentru că a plecat domnul Piţurcă”, a declarat ieri mijlocaşul.

Regretă că nu a rămas la Steaua

Voiculeţ încă suspină după transferul ratat în Ghencea şi refuză totodată apelativul de „giuvaier” dat de Ionuţ Badea. „Normal că regret că nu am rămas la Steaua. Asta este, nu a fost să fie pentru mine să ajung acum. Sper să fac o figură bună la Pandurii şi să vedem ce va fi în continuare. Nu sunt eu giuvaier cum s-a zis în presă, dacă nu era să merg acolo la Steaua nu se mai auzea de acest lucru,” a adăugat jucătorul care va purta la Pandurii tricoul cu numărul 14, deţinut în sezonul trecut de Florin Popete.

Gata de debut

Pârvulescu a fost ieri la Bucureşti pentru a rezolva transferul mijlocaşului de 25 de ani dorit cu insistenţă de Badea. Cei doi au lucrat împreună sezonul trecut la Curtea de Argeş pentru care Voiculeţ a marcat 2 goluri în 20 de partide. „Sper să se rezolve totul în următoarele zile. Eu sunt gata de debut şi dacă antrenorul va apela la mine voi intra pe teren sâmbătă cu Gaz Metan şi asta chiar dacă mai am ceva dureri la gleznă,” a încheiat jucătorul care a stat două săptămâni pe bară din cauza unei accidentări.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: