A scăpat de puşcărie după ce a luat banii asociaţiei

Magistraţii au decis soarta unei tinere din Târgu Jiu care, în anii trecuţi, a fost administrator la o asociaţie de locatari din municipiu şi care a delapidat o parte din sumele încasate de la locatari. Decizia dată de judecători nu o trimite după gratii pe inculpată, dar îi complică viaţa, mai ales că persoana respectivă este şi educatoare la o grădiniţă din oraş şi, cel mai probabil, acum după ce sentinţa a rămas definitivă, va trebui să-şi caute o altă slujbă.

Maria Mirela Şerban a fost trimisă în judecată în iunie anul trecut de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, instanţa stabilind la sfârşitul lui 2012, chiar în ajun de Moş Nicolae, ca fostul administrator să fie condamnat la un an de închisoare, pedeapsa nefiind însă cu executare. Magistraţii au ţinut cont de faptul că tânăra este la prima abatere şi au decis să înlocuiască executarea pedepsei cu un termen de încercare de trei ani, timp în care, dacă recidivează, evident, inculpata ajunge după gratii.

Fost administrator la Asociaţia de Proprietari numărul 2 ANL din municipiu, zona Debarcader, Maria Mirela Şerban a atacat sentinţa cu recurs, iar Curtea de Apel Craiova a decis acum să menţină verdictul dat la Târgu Jiu. Decizia respectivă o obligă pe aceasta să scoată din buzunar suma de aproape 16.000 de lei pe care i-a delapidat din încasările făcute de la chiriaşii ANL, dar şi să plătească încă 1000 de lei pentru cheltuielile de judecată pe care statul a trebuit să le suporte pe parcursul procesului.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: