A venit circul în Târgu-Jiu

Timp de aproape o săptămână târgujienii au şansa să vadă în oraşul lor  spectacolele oferite de Circul Gartner. Peste 30 de animale exotice, dar nu numai, vor face spectacol în fiecare zi, începând de ieri şi până duminică. Vedete sunt cei doi elefanţi Mandra şi Rani.

După ce a colindat toată Europa, circul Gartner a venit şi la Târgu-Jiu. Peste 30 de animale, cămile, ponei, lame, crocodili, zebre, dar şi alte reptile mari vor face deliciul târgujienilor în această săptămână. Circul Gartner va rămâne în oraşul nostru până duminică. În fiecare zi vor avea loc reprezentaţii. Vedetele circului sunt însă cei doi elefanţi, Mandra şi Rani, care au pregătit un număr deosebit pentru public. Cei mici, însoţiţi de părinţi sau bunici au venit deja de ieri, înainte de prima seară de spectacol, să vadă uriaşele animalele.  

20 de lei biletul, pentru copii

Organizatorii se pot lăuda cu faptul că, încă dinainte de a se instala, iubitorii de circ au şi venit să se intereseze de bilete. „Nu se întâmplă prea des ca în Târgu Jiu să vină circul, de aceea probabil că şi publicul este atât de doritor să ne vadă. Oricum, cei care ne vor veni la spectacole vor avea parte de o experinţă foarte frumoasă, pentru cu noi lucrăm doar cu acrobaţi profesionişti, iar animalele sunt foarte bine dresate”, declară Giani Mihăiţă, artist acrobat al circului. Oricum, dacă veţi merge cumva prin apropierea circului asiguraţi-vă că toate animalele sunt la locul lor, astfel aţi putea avea surpriza să vă întâlniţi cu vreun crocodil lăsat liber. Circarii nu se feresc să spună că lasă libere fioroasele reptile, care spun ei sunt inofensivi. „Nu-i putem ţine tot timpul închişi. Trebuie şi ei să se plimbe, dar nu reprezintă niciun pericol, de aceea nu riscăm ca cineva să fie rănit”, mai spune Giani Mihăiţă.

Pentru adulţi, biletul de intrare este  30 de lei, iar pentru copii 20 de lei.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: