A violat aceeaşi bătrână pentru care a făcut puşcărie

Un gorjean de 37 de ani a fost arestat la sfârșitul săptămânii trecute după ce a intrat în casă peste o bătrână de 77 de ani, pe care a batjocorit-o până la venirea unui echipaj de la Poliție, culmea fiind că în urmă cu câțiva ani același individ a mai violat-o pe pensionara respectivă, fiind încătușat și atunci.

Ion Marius Trăilescu pare să fi făcut o pasiune pentru victima sa, bătrâna pe care a batjocorit-o de mai multe ori până acum, el putând fi considerat un individ certau rău cu legea, având la activ condamnări pentru mai multe infracțiuni.

În decembrie 2005, Trăilescu i-a mai făcut o vizită nocturnă vecinei sale sexagenare pe atunci, fiind reținut imediat de polițiști, după ce a fost reclamat pentru faptele sale. Individul a primit o pedeapsă cu executare, dar a scăpat destul de repede din pușcărie, iar după aceea a mai ajuns în spatele gratiilor pentru că, în libertate fiind, s-a apucat inclusiv de furat sau a primit condamnare pentru ilegalitățile săvârșite anterior. La un moment dat, acesta a primit o pauză de câteva luni de la executarea pedepsei pentru a merge la spital și a-și îngriji sănătatea, însă a revenit după gratii pentru că a încercat inclusiv să își vândă actele de identitate unui individ care dorea să plece în Franța sub o identitate falsă.

Acum Trăilescu a fost descoperit de polițiștii chemați prin 112 chiar în casa victimei sale. O batjocorise pe bătrână, dar nu se grăbea să plece acasă, reținerea lui fiind mai mult o chestiune de procedură. Individul a fost prezentat unui complet de la Judecătoria Motru, magistrații emițând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, violatorul fiind băgat imediat în spatele gratiilor, el având însă posibilitatea să conteste decizia instanței.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: