Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A vorbit despre perioada în care a fost infectat: Încărcătura psihică este mare

Infectarea cu noul coronavirus te poate afecta mai mult psihic, mai ales că acest virus se poate transmite și la alții. Prin același sentiment a trecut și șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu.

Șeful salvamontiștilor de la Gorj a povestit clipele prin care a trecut după ce a aflat că este infectat cu noul coronavirus. Acesta spune că cel mai greu i-a fost din punct de vedere psihic.

”Mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor care s-au ocupat de mine. Cred că am avut o formă ușoară, am trecut cu bine peste această perioadă. Eu nu prea am avut simptome. Nu mai am nicio problemă acum. Dacă peste boală am trecut ușor, încărcătura psihică este foarte mare. Te gândești tot timpul dacă ai infectat pe cineva sau nu. Te afectează mintal, gândidu-te că poți afecta pe cineva. Vorbeam la telefon tot timpul cu familia, cu prietenii”, a spus Sabin Cornoiu, la Radio Infinit.

Din fericire, niciun angajat al Salvamont Gorj nu a luat acest virus, a mai spus Cornoiu.  

Vizualizări: 2,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: