A vrut să moară pentru că l-a părăsit iubita

Un tânăr de 19 ani nu a mai văzut rostul vieţii după ce a fost părăsi de iubita pe care o avea de doar o săptămâna şi a vrut să se arunce în Jiu. Acesta a fost salvat de pompieri, iar ambulanţierii spun că i-au mai oferit şi altă dată primul ajutor. Atunci luase pastile.

Tânărul a cerut-o în căsătorie pe iubita pe care o avea de o săptămână. Aceasta a refuzat cererea precipitată a târgujianului. Atunci, acesta nu a mai vrut să trăiască. Pompierii şi Ambulanţa au venit după ce sora acestuia i-a alertat. Un trecător l-a observat pe tânăr pe podul Jiului, însă a crezut că este la pescuit.

Tânărul şi-a lăsat pe mal geaca şi un bilet de adio prin care îşi cerea iertare. Pompierii au fost cei care l-au salvat. A fost nevoie şi de intervenţia jandarmilor.

„Ierila orele 0117, Centrul Operaţional al I.J.J. Gorj a primit un apel prin S.N.U.A.U. 112, în ascultare colectivă, prin care o persoană din municipiul Tîrgu Jiu a sesizat faptul că în zona Podului de la Hidroelectrica au fost găsite mai multe haine şi un bilet de adio care aparţin unui tânăr. Efectivele de jandarmi aflate în zonă au fost direcţionate la faţa locului unde au constatat cele relatate,  tânărul fiind depistat la orele 0200, în şoc hipotermic în apă, lângă baraj, fiind preluat de ambulanţa de la U.P.U. şi transportat la spital. Pe timpul căutărilor efectivele de jandarmi au delimitat zona pentru a putea fi executate căutările“, se arată într-un comunicat de presă.  

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: