A vrut să violeze o fetiţă de 7 ani

Acuzaţii grave îi sunt aduse unui bărbat de 35 de ani din Licurici, pe care mama unei fetiţe de 7 ani îl acuză că a vrut să o violeze pe minoră. Faptele s-ar fi produs la sfârşitul anului trecut, Grigore Marian Lupulescu nereuşind însă să îşi ducă planurile până la capăt.

Plângerea pe care femeia a formulat-o însă de abia acum la Poliţie a dus la reţinerea imediată pentru 24 de ore a individului, ieri acesta fiind prezentat unei instanţe de judecată cu propunere de arestare preventivă. „Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Licurici au fost sesizaţi de o femeie, de 30 de ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, din localitate, ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu fiica sa, de 7 ani. Din cercetări s-a stabilit că  în luna decembrie a anului 2015, cel în cauză ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu minora, dar nu a reuşit să consume actul sexual. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol”, a comunicat IPJ Gorj.

 Pedepse mici

Întâmplarea face ca tot acum magistraţii, dar de această dată cei de la Târgu Jiu, să fie în puşi în postura de a da un verdict în cazul unui alt individ acuzat de act sexual cu un minor, faptele producându-se la sfârşitul anului trecut. Constantin Marius Fugaru a primit o pedeapsă o pedeapsă de 1 an cu suspendare, executarea fiind înlocuită cu 2 ani de supraveghere, tot pentru un an fiindu-i interzis însă să se apropie de victima sa. „Impune inculpatului Fugaru Constantin Marius să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. În temeiul art. 93 alin 3 CP, pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul Primăriei Tg-Jiu, jud. Gorj sau DGASPC Gorj . În baza art.404 alin. 2 C.p.p. atrage atenţia inculpatului Fugaru Constantin Marius asupra dispoziţiilor art.96 C.p. privind revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere şi a consecinţelor ce decurg din aceasta. Constată că inculpatul a fost reţinut în perioada 04.12.2015-05.12.2015”, se arată în decizia instanţei, care nu este una finală.

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: