Accident cu doi răniţi şi un şofer fugit

A provocat un accident rutier grav şi a fugit de la locul faptei, fără să îi pese că doi pasageri au suferit răni. Este vorba de un tânăr de 21 de ani din Bengeşti Ciocadia care, deşi avea permisul de conducere suspendat, marţi seară a intrat în plin cu bolidul pe care îl conducea într-un alt autoturism, în zona Gării din Târgu-Jiu. Ulterior, bărbatul a fost identificat şi este cercetat de poliţişti pentru 3 infracţiuni: vătămare corporală, conducere cu permisul suspendat și părăsirea locului accidentului.
Angajații Complexului Energetic Oltenia aflați în greva foamei în fața sediului instituției au fost martori marți seara la un accident rutier produs la scurtă distanță de ei, în sensul giratoriu aflat în apropiere de compania de stat. Un BMW nu a acordat prioritate unui Logan care trebuia să intre regulamentar în sensul giratoriu și, astfel, cele două mașini s-au ciocnit, echipajul medical care îi supraveghea pe greviștii foamei intervenind la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor.


Şoferul nevinovat spune că totul s-a petrecut rapid. “Veneam dinspre CEO. Am intrat în sensul giratoriu şi m-am trezit din dreapta faţă cu nişte faruri aprinse ale unei maşini. M-a răsucit pe loc”, a spus uimit şoferul celui de-al doilea autoturism, Lucian Constantin.

Şoferul fugar s-a predat după câteva ore
Două tinere au suferit diverse leziuni, dar doar una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital, starea ei nefiind gravă. Șoferul care a generat evenimentul rutier a plecat însă imediat de la fața locului, abandonându-și mașina imediat ce mulțimea de curioși a început să se strângă pentru a vedea ce s-a întâmplat. Lucrețiu Lucan, din Bengești Ciocadia, avea și motive să plece de acolo pentru că înainte cu 2 zile, pe 14 februarie, îi fusese suspendat permisul de către agenții rutieri, el conducând acum ilegal. “Din maşină au coborât două fete şi trei băieţi. Au dus fata la CEO, acolo unde sunt camerele de luat vederi. Au lăsat-o acolo şi au fugit. S-au întors pentru că fata ţipa în continuu”, a povestit un martor.
Şoferul s-a prezentat la sediul Poliției Rutiere după câteva ore de la producerea accidentului, spunând că s-a speriat și din cauza asta a fugit. Agenții reușiseră oricum să afle cine se afla la volanul BMW-ului și era o chestiune de timp până ar fi descoperit locul în care se afla șoferul, acesta riscând într-o asemenea situație inclusiv o reținere pentru 24 de ore, așa cum i s-a mai întâmplat recent unui alt șofer fugar din Bengești Ciocadia, pentru care polițiștii au făcut inclusiv uz de armă ca să îl oprească.
Acum pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar penal, el fiind acuzat de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a avea acest drept, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliție, dar și pentru vătămare corporală.

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: