Bătaie la Teleşti. Consilier local, acuzat de violenţe şi ameninţări!

Nicolae Cucu, un cetăţean de 58 de ani din localitatea Teleşti, susţine că ieri dimineaţă a fost agresat fizic de un consilier local din localitate chiar în sediul primăriei. Bărbatul spune că a venit să-şi plătească taxele și impozitele la primărie, ocazie cu care s-a întâlnit cu alesul local care i-a reproșat faptul că i-a făcut mai multe sesizări pe la organele de cercetare penală. De la ceartă la pumni nu a fost decât un singur pas. Nicolae Cucu şi-a scos imediat şi un certificat medico-legal care constată lovituri, însă bătaia nu este confirmată nici de Poliţie şi nici de primarul din Teleşti, Romulus Bîldea.

Scandal ieri în sediul primăriei Teleşti. Nicolae Cucu, un cetățean din localitate, spune că a fost lovit chiar în instituţie de către Gabriel Popescu, consilier local în zonă. Conflictul dintre cei doi consăteni este mai vechi și a pornit de la o acuzație de evaziune fiscală pe care Nicolae Cucu i-ar fi adus-o anul trecut consilierului local la ANAF. Bărbatul a fost plecat între timp din țară, iar acum când a revenit spune că alesul local a vrut să se răzbune. ”Eu am venit la primărie să fac o cerere pentru a marca niște lemne și acolo m-am întâlnit cu acest bărbat care, fără să-i zic nimic, a început să urle la mine, să mă înjure și să mă amenințe zicându-mi că dacă știa că eu am făcut plângerea la ANAF mă omora de mult. Și, fără alte cuvinte, a venit și mi-a dat un pumn sub barbă de mi-am mușcat limba și buza. Am început să strig de ce dă în mine și atunci a venit din antecameră primarul și viceprimarul. A intervenit primarul, l-a luat în brațe pe acest om și s-a luptat cu el câteva minute bune, ca să nu-l lase să mă lovească din nou”, a spus Nicolae Cucu, cetățean.
Bărbatul a mers imediat la secția de Poliție din Telești pentru a depune plângere împotriva consilierului local. ”Este o plângere depusă, s-a întocmit dosar penal în urma unei sesizări a unui bărbat de 58 de ani. A reclamat faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii cu un bărbat de 48 de ani din aceeași localitate, a fost lovit și amenințat de către acesta. S-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare. Urmează ca polițiștii să facă cercetări și să dispună măsuri legale”, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Primarul: De faţă cu mine nu l-a lovit
Prezent în instituţie în momentul izbucnirii scandalului, primarul din Teleşti, Romulus Bîldea, spune că într-adevăr a avut loc o discuţie în contradictoriu însă nu a văzut când consilierul local l-a lovit pe cetățean. ”E dreptul dumnealui să spună orice. Eu eram în camera de lângă și am auzit discutând contradictoriu și pe un ton ridicat. De față cu mine nu l-a lovit, nu cunosc așa ceva. I-am invitat să înceteze discuțiile, că erau într-o instituție publică. Mai departe, organele de cercetare vor decide despre ce a fost vorba între cei doi”, a spus Romulus Bîldea, primarul din Teleşti.
Contactat telefonic, consilierul local Gabriel Popescu neagă că l-ar fi lovit de bărbatul de 58 de ani, dar confirmă că au schimbat replici dure. ”Băiatul cu asta se ocupă, cu reclamaţii. A avut loc un schimb de replici pornind de la modul în care i s-a adresat viceprimarului, atâta tot. El face câte 50 de procese pe zi, cu asta se ocupă”, a spus Gabriel Popescu, consilier local.

Vizualizări: 1,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: