Absenţe la Pandurii şi UTA pentru meciul de miercuri

Pandurii şi UTA se vor întâlni miercuri, la Arad, în etapa a 29-a, intermediară, a Ligii a doua. Pandurii nu se pot baza la acest meci pe golgheterul George Tudoran care este accidentat, în timp ce UTA are două absenţe importante în linia mediană, Ionuţ Neagu şi David Miculescu.

Pandurii va pleca marţi spre Arad pentru meciul programat miercuri pe stadionul „Motorul”, în compania celor de la UTA. Gorjenii nu stau bine nici în clasament, dar nici în privinţa lotului, pentru acest meci nefiind cooptat în lot golghetereul George Tudoran care este accidentat. Tot cu probleme medicale se mai confruntă Rareş Cristea, cu o fractură la braţul stâng, şi Daniel Ciobanu care se pregăteşte încă separat de echipă.

Adversarul pandurilor, „Bătrâna Doamnă” din Arad, vine după o serie bună de victorii în ultimele două etape şi cu cele 41 de puncte acumulate pare scăpată de grijile retrogradării. Sigur că, după victoriile cu Sportul Snagov şi CS Baloteşti, o victorie cu Pandurii ar da şi mai multă siguranţă celor de la UTA.

Miercuri, în  etapa intermediară, pe „Motorul” va juca împotriva arădenilor o echipă care se luptă din greu pentru supravieţuirea în Liga a doua. Gorjenii vin după  un  rezultat de egalitate, scor 1-1, cu codaşa ACS Poli şi după o secetă de puncte la începutul acestui an. Totuşi nimic nu este imposibil pentru Pandurii, care de obicei evoluează mai bine în deplasare decât acasă.

Problemele de lot arată că UTA nu îi aşteaptă pe olteni tocmai în cea mai bună formulă de joc, pentru că lipsesc deja de ceva timp Coulibaly şi Stahl, dar miercuri va mai avea două absenţe importante la mijlocul terenului. Ionuţ Neagu a încasat cel de-al patrulea cartonaş galben la Baloteşti şi e suspendat, iar David Miculescu e plecat la lotul naţional Under 18 până joi. Cuplul de mijlocaşi centrali pentru meciul cu Pandurii va fi format din Melinte şi Hrezdac, iar în faţa lor ar putea evolua Matei. UTA a efectuat două antrenamente după meciul de la Baloteşti, la fel ca şi Pandurii care marţi pleacă spre Arad.

Meciul dintre UTA şi Pandurii se joacă miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul Motorul din Arad. Înaintea acestui meci, UTA e pe locul 8, cu 41 de puncte, iar Pandurii e pe 11, cu 33 de puncte.

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: