Accident cu doi răniţi. Şoferul era băut!

În data de 05.08.2012, ora 02:50, Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată prin 112 de un participant la traficul rutier, despre faptul că în comuna Vladimir, pe drumul comunal (DC 44 Frasin), se află răsturnat un autoturism iar cei doi ocupanţi ai autovehiculului prezintă leziuni corporale.

Pe parcursul cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că E.L.C., de 21 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DC 44, pe raza satului Frasin, din direcţia Jupâneşti – Vladimir, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, partea carosabilă fiind pietruită, a pierdut controlul, a pătruns pe contrasens, a derapat, după care a acroşat un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto şi a unei tinere de 28 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest ocazie cu care a prezentat o concentraţie de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate în bazele de date  s-a mai constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe numele lui E.L.C. a fost constituit un dosar penal, poliţiştii cercetându-l sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: