Accident cu fugă de la locul faptei

În ziua de 12.02.2011, orele 10:40, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în satul Văcarea din comuna Dăneşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane în vârstă şi că cel care conducea mopedul cu care a accidentat victima, a fugit de la faţa locului.

La numai câteva minute de la sesizarea accidentului, poliţiştii au stabilit că cel care conducea mopedul este un localnic, C.M., de 25 ani, din comuna Dăneşti. Acesta a fost găsit la domiciliu şi fiind testat cu aparatul etilotest, a prezentat o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Efectuând cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie, poliţiştii au stabilit că tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, deşi nu posedă permis de conducere şi nici nu a absolvit cursul de legislaţie rutieră, în timp ce conducea mopedul proprietate personală pe DJ 663 Văcarea, a acroşat-o pe S.P., de 80 ani, din localitate, care se deplasa ca pieton pe partea carosabilă.

Victima a fost rănită uşor, fiind transportată la o unitate medicală pentru investigaţii.

Tânărul este cercetat de poliţiştii rutieri sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Cercetările continuă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: