Accident cu trei victime la Teleşti

Trei persoane au ajuns ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal. Doi tineri se întorceau de la un club din Motru unde au chefuit până spre dimineaţă,  iar cea de-a treia victimă se îndrepta spre Motru. Pe raza localităţii Teleşti, tânărul care conducea un Renault Laguna nu a mai văzut axul drumului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal o dubă care se deplasa regulamentar.

Şoferul vinovat de producerea accidentului are 30 de ani şi locuieşte în Bucureşti. Vineri a venit în Gorj să-şi viziteze rudele, iar sâmbătă seara s-a dus să se distreze cu verişorul său într-un club de la Motru. S-au simţit bine până spre dimineaţă când au plecat către casă. Mai avea foarte puţin până la destinaţie, însă pe raza localităţii Teleşti a suferit un accident rutier.

Maşina condusă de tânărul bucureştean care, din cauza oboselii, a ceţii sau din alte cauze a intrat pe contrasens, s-a lovit frontal cu o dubă care se deplasa regulamentar. “ Suntem rudă cu şoferul dubiţei. A apucat să ne sune să ne spună ce s-a întâmplat. Am venit să-i luăm actele şi ce mai are prin maşină. Din ce am înţeles mergea spre Motru şi s-a trezit cu o maşină în faţă. A văzut-o târziu că era ceaţă şi nu a mai putut evita impactul. Este lovit la cap, la şold. Băieţii din maşina cealaltă sunt mai rău şi din câte am auzit erau şi băuţi”.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a cerceta cauzele şi împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier soldat cu trei victime.  Cele trei victime de 28, 30 respectiv 43 de ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Tânărul de 28 de ani a fost transportat în comă la Spitalul de Urgenţă Craiova. Şoferul vinovat de tragedie s-a ales cu câteva traumatisme şi este în afara oricărui pericol, iar conducătorul dubei are traumatism cranio-cerebral şi traumatism de şold.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: