Accident cu trei victime

În urma impactului dintre două autovehicule, trei persoane au suferit leziuni corporale, fiind transportate la Spitalul Judeţean Tg-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Duminică 4 septembrie a.c., orele 11:40, Poliţia oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un participant la trafic, despre faptul că, pe DN 66 – Bumbeşti-Jiu, s-a produs un accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu.

Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii rutieri, a rezultat faptul că M.G., 46 ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un  autoturism, pe DN 66, în direcţia Tg. Jiu - Petroşani, la km 86 +700 m, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, urmare a  neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de D.M., 38 ani, din comuna Crasna, judeţul Gorj, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, cei trei ocupanţi din autoturism au suferit leziuni uşoare, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Tg-Jiu – Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuând cercetările cu privire la cauzele şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: