Accident cu un mopedist beat

În data de 3 septembrie a.c., la orele 17:32, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe DN 66, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, a rezultat faptul că P.M., de 37 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, în timp ce conducea un moped pe acostamentul DN 66, din direcţia Târgu-Jiu spre Bumbeşti-Jiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului care a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul, deşi purta casca de protecţie şi avea absolvite cursurile de legislaţie rutieră, în momentul accidentului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, P.M. a prezentat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: