Accident la Baia de Fier

La data de 23.08.2011, orele 20:50, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Baia de Fier, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe drumul forestier Valea Galbenului din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj a avut loc un eveniment rutier.

Urmare verificărilor efectuate s-a constatat că, M.A., 26 ani, din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, în timp ce se deplasa cu un moped împreună cu M.E., 16 ani, din aceeaşi localitate, pe drumul forestier Valea Galbenului, într-o curbă a derapat şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, căzând de pe acesta.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului mopedului şi a pasagerei, cele două persoane fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

IPJ Gorj

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: