Accident la Motru

În data de 19.03.2011, orele 02:25, poliţiştii din Motru au fost  sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DJ 671 B Motru, la km 21, a avut loc un accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că autoturismul condus de I.A.N., de 21 ani, din municipiul Motru, se afla răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto prezenta leziuni uşoare. Din primele cercetări a rezultat că tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice ( o concentraţie de 0,54mg/l alcool pur în aerul), într-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza de deplasare, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipiului Motru pentru a-i fi acordate de îngrijiri medicale, dar şi pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: