Accident la Turburea

În data de 23.06.2010, orele 20:15, poliţiştii Postului de Poliţie Turburea au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe raza satului Poiana s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că Adrian C.I., de 38 ani, din municipiul Craiova, Judeţul Dolj, în timp ce conducea un  autoturism pe DJ 661, din direcţia Turburea spre Tg-Cărbuneşti, s-a angajat în depăşirea unui atelaj cu tracţiune animală. În momentul în care efectua depăşirea, Adrian C.I. l-a acroşat uşor pe A.M., de 17 ani, din comuna Turburea, care se deplasa pe o bicicletă în faţa atelajului şi care a virat stânga fără a se asigura corespunzător.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul  Filiaşi, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: