Accident mortal la Bengeşti

În data de 02 ianuarie a.c., orele 19:40 poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bengeşti Ciocadia, au fost sesizaţi de un participant la trafic, despre faptul că pe  DN 67C pe raza satului Ciocadia,  judeţul Gorj, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

          La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Gorj şi Poliţiei Oraş Novaci, stabilind că cele sesizate se confirmă.

Conducătorul auto I.C.M., de 25 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul, proprietatea lui P.D.O., din Com Bengeşti-Ciocadia pe DN 67 C, la km 0+600 m, în afara localităţii Ciocadia a acroşat pe Z.C., de 74 ani, din Comuna Bengeşti-Ciocadia, care se deplasa pe partea carosabilă.  

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spitalul Târgu-Cărbuneşti, unde datorită leziunilor suferite a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: