Accident pe Defileul Jiului

În data de 10.06.2011, orelor 20:00, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată despre faptul că pe DN 66, în Defileul Jiului, s-a  produs un accident rutier soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că A.V., de 32 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Tg. Jiu către Petroşani, la km 120+450 m, în afara localităţii Bumbeşti-Jiu, s-a angajat neregulamentar în depăşirea unui autotractor cu semiremorcă, în zonă cu marcaj simplu continuu şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus, de către S.S., de 35 ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a trei pasageri din cele două autovehicule, cu vârste de 62, 29 ani şi 5 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: