Accident pe strada Prieteniei

În seara zilei de 25.10.2011, orele 20:51, poliţiştii Poliţiei oraş Rovinari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în jurul orelor 20:45, pe str. Prieteniei, din localitate, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că O.O.B., de 22 ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un moped, l-a acroşat pe S.C.V., de 39 ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului, atât conducătorul mopedului cât şi pietonul au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi cu ambulanţa la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, poliţiştii au constatat că tânărul care conducea acel moped nu absolvise un curs de legislaţie rutieră şi nu purta cască de protecţie în momentul accidentului.

Ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru lămurirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs un accident de circulaţie.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: