Accidente cu victime şi pagube materiale

Poliţiştii rutieri din Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că în localitatea Peşteana Vulcan a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier Târgu-Jiu. Din primele cercetări efectuate a rezultat că N.N.V., de 22 ani, din Peşteana Vulcan, judeţul Gorj, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de B.A., de 22 ani, din comuna Mătăsari.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto N.N.V. şi a unui pasager de 33 ani, aflat în celălalt autoturism.

În după-amiaza aceleiaşi zile a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, la Turburea.

Un tânăr de 29 ani din comună a tamponat autoturismul ce rula în faţa sa, la volanul căruia se afla T.M., de 43 ani, din aceeaşi localitate.

Testându-i cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că I.F.M. prezenta o concentraţie de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul orăşenesc Filiaşi, pentru recoltate de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. (M.M)

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: