Accidente la Turburea şi Aninoasa

Două accidente de circulaţie soldate cu victime au avut loc acum două seri în Gorj. Pietonii şi căruţele nesemnalizate sunt victime sigure la lăsarea serii, astfel că accidentele de acest fel sunt destul de frecvente.

Un accident cu victimă a avut loc miercuri seara la Turburea.  La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea, stabilind că B.E., de 40 ani, din comuna Turburea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ661, din direcţia Ţânţăreni spre Târgu-Cărbuneşti, pe raza satului Şipotu, a acroşat cu partea dreaptă fată şi oglinda, pe C.C., de 52 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa din sens opus pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat accidentarea lui C.C., care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Copil rănit în accident

În seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21:05, pe DJ 662, în localitatea Aninoasa s-a produs un alt accident de circulaţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către Poliţiştii rutieri, s-a constatat că M.S., de 25 ani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, la pătrunderea pe drumul judeţean nu a observat o căruţă nesemnalizată, condusă de către M.V.,  de 70 ani, din localitate şi a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a unui minor de 12 ani, din comuna Aninoasa, ce se afla în partea din spate a atelajului cu tracţiune animală.

Atât conducătorul auto cât şi conducătorul căruţei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie, în ambele cazuri fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: