Achiziţii inexistente la Prefectura Gorj ?

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a dispus verificarea tuturor achiziţiilor care au fost efectuate la nivelul instituţiei din 2006 şi până în prezent. A luat această decizie din cauza zvonurilor care circulau prin interiorul instituţiei.

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, recent întors din concediu, a luat hotărârea de a face verificări în ceea ce priveşte achiziţiile care s-au efectuat la nivelul instituţiei de-a lungul a patru ani, dat fiind faptul că există anumite zvonuri cum că o parte dintre lucrurile achiziţionate sunt de negăsit, mai ales că nu s-a efectuat o inventariere a acestor bunuri. „S-au tot vehiculat voci din interior prin tot felul de bisericuţe şi găşti că sunt acuzaţii la modul în care s-au efectuat achiziţii de-a lungul timpului, faptul că materialele care au fost achiziţionate nu se regăsesc. Sunt acuzaţii foarte grave şi am decis să constitui o comisie care să facă verificări pentru a se stabili dacă sunt sau nu nereguli. În acelaşi timp am mai creat şi o comisie care să inventarieze patrimoniul şi una care să caseze tot ce trebuie casat”, a precizat Liviu Andrei

Comisia de verificare este alcătuită dintr-un membru al corpului de control, respectiv Daniel Bivolaru, Cristinel Bujor în calitate de auditor şi Melania Furma, reprezentant din cadrul serviciului de legalitate. Comisia trebui prezinte raportul final până în data de 30 august.

Restructurările au băgat zâzanie între angajaţi

Conform declaraţiilor Prefectului de Gorj, din cauza restructurărilor anunţate, angajaţii din cadrul instituţiei au început să se acuze reciproc. „A început şi nebunia asta cu tot felul de acuzaţii, că vin restructurările şi au ajuns să se acuze unii pe alţii. Pentru că au lucrat împreună, ştiu ce au făcut. Le-am cerut astăzi într-o şedinţă să înceteze cu vorbele, dacă au ceva de spus, să o facă în scris şi aşa vom verifica dacă aceste acuzaţii sunt adevărate sau nu. Ce putem rezolva, rezolvăm. Ce nu, sunt instituţii abilitate pe care le vom informa”, a spus prefectul.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: