ACS Viitorul Târgu Jiu încă nu a numit încă un antrenor

Despărţirea de fostul antrenor Octavian Benga nu a fost urmată de numirea unui nou antrenor principal. ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunţat oficial un nou tehnician principal, iar de antrenamentele echipei s-au ocupat antrenorul secund Alexandru Ciobanu şi antrenorul echipei a doua, Bogdan Chiriac.

Deşi avea contract pentru un an și jumătate, iar obiectivul său ar fi fost atacarea promovării la finele sezonului viitor cu ACS Viitorul Târgu Jiu, antrenorul Octavian Benga a părăsit clubul la doar două zile după reunirea lotului.

Presa a speculat faptul că plecarea lui Benga „ar putea fii legată și de reluarea negocierilor cu Eugen Trică, un antrenor foarte apreciat de omul de afaceri Nicolae Sarcină, cel care controlează echipa. Trică a avut rezultate bune pe banca gorjenilor, dar a fost ademenit să revină la FCU Craiova, echipă condusă acum de Nicolo Napoli”, după cum a informat liga2.ro.

După plecarea lui Benga, la pregătirea echipei au apărut şi jucătorii de la echipa a doua, cea care evoluează în Liga 3, la şedinţele de pregătire de pe terenul sintetic fiind prezenţi antrenorul secund Alexandru Ciobanu şi antrenorul echipei a doua Bogdan Chiriac.

Echipa a mai fost antrenată în acest sezon de Cristian Lupuț (etapele 1-7), Eugen Trică (8-13), Alexandru Ciobanu (14-interimar) și Octavian Benga (15-16), fiind, alături de Dunărea Călărași, cea care a schimbat de cele mai multe ori în acest sezon de Liga 2 pe banca tehnică.

În sezonul regulat, ACS Viitorul Târgu Jiu mai are programate doar trei meciuri: cu Ripensia, pe teren propriu, cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Vizualizări: 489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: