Stoican ia la Dinamo un jucător pe care l-a antrenat la Târgu Jiu 

Fundaşul Alin Buleică, fost jucător la Pandurii în Liga 1, dar şi la ACS Viitorul Târgu Jiu în Liga 2, va semna luni cu Dinamo. Buleică a fost deja testat de fostul său antrenor de la Târgu Jiu, Flavius Stoican, în meciul amical cu Farul din week-end, scor 2-2.

Plecat în această iarnă de la ACS Viitorul Târgu Jiu, fără prea multe explicaţii, Alin Buleică este aproape de a semna cu Dinamo. Fost fundaş de la Pandurii, cu care a jucat în Liga 1 dar şi în Europa League, se integrase bine în lotul formaţiei din Liga 2 dar acum este pe cale să semneze în Liga 1, la Dinamo, unde deja l-a convins pe fostul său antrenor Flavius Stoican în amicalul disputat cu Farul, şi încheiat la egalitate, scor 2-2.

Tehnicianul dinamovist este convins că fundașul Alin Buleică va impresiona în tricou alb-roșu, chiar dacă fanii în contestă. "Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după acest amical, trebuie să tratăm serios toate meciurile. Alin Buleică este un jucător în care eu cred și sunt convins că va demonstra pe teren ce știe ca fotbalist. Mulți oameni îl critică, dar este important ca el să fie atent doar la fotbal și să demonstreze pe teren. Colegii l-au primit așa cum trebuie, cred că într-un timp foarte scurt se va impune", a spus Flavius Stoican, după amicalul cu Farul, la microfonul ProTV.

În decembrie 2013, după ce evoluase foarte bine în Europa League cu Pandurii, Alin Buleică valora 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Cum cariera acestuia a intrat pe o pantă descendentă în ultimul timp el mai valorează în prezent doar 100.000 de euro.

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala, Petrolul, CS Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, U Cluj, Concordia Chiajna, UTA, SCM Pitești, Turris Turnu Măgurele și ACS Viitorul Târgiu Jiu.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: