Dan Ilieş este mulţumit de evoluţia junioarelor

Şeful secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieş, a apreciat prestaţia echipei de junioare 3 a clubului la primul turneu al sportivelor. Primul turneu de junioare 3 a avut loc la Târgu Jiu, iar fetele antrenate de Andrei Enache s-au clasat pe locul I.

Primul turneu rezervat junioarelor 3 şi desfăşurat la Târgu Jiu a fost câştigat de junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu. Jucătoarele pregătite de  Andrei Enache au reuşit să obţină doar victorii la acest prim turneu şi este favorită la câştigarea Seriei J. Acest lucru după o pauză extrem de mare în care fetele nu au jucat timp de un an. „Am făcut o figură frumoasă şi fetele au dat dovadă de maturitate şi ambiţie. Pe lângă valoarea lor, aceste lucruri au adus succesul. Nu am fixat dinainte un obiectiv, pentru că trebuia să ştim cu cine ne batem. Acum, obiectivul pentru această serie o să fie locul 1, cum este normal”, a spus şeful secţiei de handbal a clubului, Dan Ilieş, după acest prim turneu, apreciind că cel mai important este ca echipa de junioare să crească în valoare: „Se califică două echipe mai departe şi eu zic că noi o să fim una dintre ele. Cel mai important pentru noi este ca aceşti copii să crească frumos. Nu vrem să sărim paşi”.

După aceste rezultate obţinute de junioare se pare că secţia de handbal condusă de Ilieş este pe drumul cel bun şi va asigura viitorul primei echipe, acolo unde pot ajunge cele mai bune jucătoare de la junioare.

În clasamentul parţial după acest prim  turneu CSM Târgu Jiu este pe locul 1, cu 20 de puncte, urmată de CSS Petroşani, cu 14 puncte. Următorul turneu pentru junioarele 3 este programat în luna aprilie.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: