Adevărul despre numărul de membri de sindicat ai lui Creţan

Constantin Creţan are un număr de 817 membri de sindicat. Asta rezultă dintr-o situaţie pusă la dispoziţie Ziarului Pandurul, sindicalistul vrând să demonstreze că acuzaţiile potrivit cărora are „doar 150 de membri” sunt false. Constantin Creţan este preşedintele Sindicatului „Lignitul“ Oltenia Rovinari, dar răspunde şi de alte sindicate ce sunt afiliate Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Electricitate „Univers“. Creţan are 624 de membri în CE Oltenia şi 193 în CE Hunedoara. Mai exact, 261 de membri la Sindicatul Lignitul, 122 la Viitorul Nostru Seciuri, 52 de oameni la ECFU Motru, 105 la Sindicatul Sondorul de la UEF Motru, 46 la Dreptatea Rovinari şi 38 la Umanistul Minprest Rovinari.

În Valea Jiului sunt Sindicatul Dreptatea Vulcan ce numără 87 de membri şi Sindicatul Libertatea Valea Jiului 2008 cu 105. Liderul Constantin Creţan mai spune că Federaţia Naţională a Muncii a fuzionat cu Federaţia Univers. 

DSC_0008

În plus, acesta a lămurit şi poziţia sa în fruntea Federaţiei Univers. Într-un document înaintat CE Oltenia, secretarul general al Federaţiei Univers, Gheorghe Căpăţână, îl recunoaşte pe Creţan ca fiind vicepreşedinte interimar responsabil cu activitatea de minerit şi energie. Creţan mai spune că Federaţia l-a propus pe el pentru funcţia de inspector social, dar a refuzat.  Precizările au venit în contextul în care preşedintele Federaţiei Univers, Adolf Mureşan, a declarat de două ori pentru ziarul Pandurul că liderul gorjean nu are funcţia de vicepreşedinte din cauză că nu are suficienţi membri de sindicat.

DSC_0005

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: