Adevărul despre stadionul din Târgu Jiu. De ce este amânată recepţia!

Termenul de finalizare a stadionului din Târgu Jiu a trecut de luni bune. Gorjenii au fost asiguraţi că acesta va fi recepţionat în vară, apoi în toamnă, acum se spune că în cel mult o lună. În realitate, este puţin probabil ca recepţia să fie făcută anul acesta, câtă vreme în stadionul acoperit plouă, fiind numeroase locuri prin care se infiltrează apa. Parcarea subterană se inundă la fiecare ploaie, iar pereţii sunt deja crăpaţi.

Stadionul din Târgu Jiu are deficienţe de execuţie, susţine un meseriaş care a lucrat acolo şi care ne-a trimis fotografii doveditoare. Acesta a spus că sunt ziduri crăpate, infiltraţii prin multe locuri, diferenţe mari la rosturile de dilatare.

Acesta susţine că firmele care au câştigat licitaţia dau vina pe micii prestatori cărora le-a subcontractat o parte din lucrări. „Nu vor să ne mai dea bani pe lucrările executate. Deoarece ni s-au trimis notificări la firmă că noi suntem de vină. Diferenţele pe care le vedeţi în poză la granit sunt din cauză că nu s-a mai turnat şapa de egalizare, plăcile de granit au venit cu deficienţe de tăiere şi egalitate la capete. Sunt destule probleme”, a scris cititorul în sesizare.

Modernizarea stadionului din Târgu Jiu a costat, în primă fază, 20 de milioane de euro. Alte trei milioane de euro au fost alocate recent de Primăria Târgu Jiu şi Compania Naţională de Investiţii, pentru amenajările exterioare stadionului, care nu ar fi fost prinse în proiectul iniţial.

Recepţia amânată de câteva ori până acum a fost anunţată pentru luna noiembrie, rămânând de văzut dacă deficienţele semnalate de cei care au avut acces în stadion vor fi remediate până atunci.

Vizualizări: 4,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: