Adolescent în arest pentru furt din locuinţă

Poliţiştii din Mătăsari au identificat şi reţinut un suspect minor, cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţă. În seara zilei de 11.07.2012, orele 22:45, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin plângere de o femeie din comuna Slivileşti, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri dintr-o anexă a locuinţei, respectiv un ferăstrău mecanic şi un motor electric.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari, care a efectuat cercetarea locului faptei. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un minor de 16 ani, din comuna Slivileşti, judeţul Gorj. Totodată, poliţiştii au recuperate bunurile sustrase, restituindu-le părţii vătămate.

La data de 12 iulie a.c., împotriva suspectului minor a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: