Adrian Bogoi: Nu ne pică bine această înfrângere, poate vor mai veni şi altele

Antrenorul pandurilor a avertizat încă din perioada de pregătire că echipa a slăbit, iar transferurile făcute sunt nesatisfăcătoare. Noul eşec de acasă cu Daco Getica confirmă ceea ce Adrian Bogoi a mai spus şi cu alte ocazii, Pandurii a slăbit în valoare faţă de meciurile din tur.

Cu toate că era un meci mult mai important, cu o contracandidată la evitarea retrogradării, Pandurii a cedat din nou acasă şi a permis echipei bucureştene să se apropie la două puncte în clasament.

Adrian Bogoi a recunoscut că se aştepta la eşecuri pe teren propriu când a pornit din nou la drum cu o echipă de tineri. „E o înfrângere grea, dar trebuia să ne aştgeptăm şi la înfrângeri. Asta e situaţia, am jucat şi slab mai ales în prima repriză. A doua repriză am mai avut câteva ocazii, dar trebue să ne aşteptăm şi la înfrângeri. A fost alta atitudinea lor la Mioveni, iar la acest meci au jucat slab, mai ales în prima repriză. Am spus de la începutul campionatului că, dacă asta e componenţa lotului, trebuie să ne aşteptăm la eşecuri. Noi încercăm la fiecare etapă să luăm maxim de puncte, dar facem şi greşeli foarte multe, foarte multe şi luăm goluri foarte uşor. Dar una peste alta este numai vina noastră, a celor care suntem aici, toţi nu numai jucătorii, toţi care suntem la club. Nu ne pică bine această înfrângere, poate vor mai veni şi altele, dar cred că o să luăm şi puncte”.

De partea cealaltă, oaspeţii de la Daco Getica ameninţă acum locul ocupat de Pandurii după ce s-au apropiat la două puncte de gorjeni. „Este o victorie foarte importantă, noi veneam după două meciuri foarte bune, chiar dacă nu am reuşit să scoatem puncte. Mă bucur foarte mult pentru acest succes, am întâlnit o echipă bună, dar cred că totuşi noi am condus jocul în prima parte, când puteam avea un avantaj chiar mai mare. În a doua parte şi ei au avut nişte situaţii să ne egaleze, până la urmă cred că e importantă victoria noastră, până la urma-urmei ne-am apropiat şi de Pandurii şi suntem acolo, ne luptăm până în ultima clipă”, a spus antrenorul Marius Baciu a cărui echipă se luptă pentru evitarea retrogradării.

Baciu crede că şi Pandurii se va putea salva: „Sunt încrezător că vom reuşi salvarea, astăzi am arătat bine. După părerea mea şi noi, şi Pandurii, ne vom situa în primele opt. La portarul nostru a fost lipsă de minte, la 2-0 nu se face aşa ceva, arbitrul a procedat corect. Se descalifică singur. E foarte complicat să te lase cineva cu degetul în gură când tu, ca echipă, munceşti un meci întreg. E inacceptabil, o să luăm măsuri”.

Şi portarul celor de la Daco Getica a văzut cartonaşul roşu spre finalul jocului, după ce în prima repriză portarul de rezervă al echipei Pandurii primise cartonaş roşu, după ce a părăsit banca de rezerve şi a pătruns pe teren.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: