Adunare Generală la AJF

Reprezentanţii echipelor din judeţ s-au întâlnit ieri la Adunarea Generală dinaintea startului de campionat. Liga a IV-a va avea din acest sezon doar 16 echipe iar Liga a V-a a fost împărţită în două serii de câte 12 respectiv 14 echipe. Meciurile din liga a V-a nu se vor mai disputa duminica de la ora 12, ci de la ora 11, după ce modificarea a fost supusă la vot. Totodată la Liga a V-a a fost eliminat play-off-ul. La finele sezonului cele două campioane de serie, din Vest respectiv Est vor promova direct la Liga a IV-a. În plus s-au tras la sorţi tradiţionalele echipamente de joc, cele două echipe norocoase care au pus mâna pe ele fiind Viitorul Negomir de la Liga a IV-a şi Ştiinţa Drăguţeşti de la a V-a.

4 – echipe de la Liga a IV-a îşi vor disputa meciurile de pe teren propriu sâmbăta: Cărbuneşti, Turceni, Ţicleni şi Mătăsari II.

Program prima etapă, liga IV-a, duminică 2 septembrie, ora 13:

Energetica Tismana – Gilortul Tg-Cărbuneşti, Internaţional Băleşti – Dinamo Stăneşti, Ştiinţa Hurezani – Ştiinţa Turceni, Roşia de Amaradia – Unirea Cruşeţ, Dumbrava Câlnic – Parângul Sadu, Petrolul Stoina – Petrofac Ţicleni, Viitorul Negomir – Inter Bîlteni, Vulturii Fărcăşeşti – Minerul II Mătăsari

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: