Afacerist și polițist, răniți în accident

Cunoscutul om de afaceri Viorel Cremeneanu, fiul acestuia Alexandru, un polițist de la Secția din Telești, dar și alte trei persoane au fost implicate miercuri seara într-un accident rutier pe raza comunei Peștișani, mai exact în satul Hobița. Evenimentul rutier  s-a produs din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Toate cele șase persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme.

Autoturismul era condus de afaceristul târgujian Viorel Cremeneanu care se deplasa împreună cu fiul său, un polițist și alte persoane pe un drum  agricol din direcţia Peştişani către Hobiţa. Din cauza carosabilului acoperit cu gheață, șoferul a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă oprindu-se într-un pârâu pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare. Localnicii au auzit o un zgomot puternic și s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. „Am auzit un zgomot puternic și am venit să vedem ce s-a întâmplat. Am găsit mașina asta aici și mai mulți oameni. A venit imediat și salvarea și i-a luat. Erau toți conștienți. Domnul Cremeneanu era în mașină și nu a coborât până nu a venit salvarea. Fiul său era lângă pod. Am înțeles că a fost și un polițist. Cred că au derapat că este gheață pe drum”, a povestit un martor ocular.

Polițistul era în timpul liber

Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la fața locului și a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a  produs evenimentul rutier.”S-a produs un eveniment rutier probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic. Toate cele șase victime au fost transportate la spital. Printre răniți este și un polițist care era în afara programului și nu purta uniforma de serviciu”, a declarat  inspectorul Florin Tziko.

Șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, însă din fericire sunt în afara oricărui pericol. „Ne-am deplasat cu cinci ambulanțe la fața locului, de unde am preluat șase victime. Toți prezintă multiple traumatisme, dar sunt stabili”, a spus medicul Florentin Motea.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: