Află cât costă să găseşti manageri privaţi la companiile de stat

Headhunterul care va oferi consultanţă celor 6 angajaţi din Ministerul Economiei care se ocupă de introducerea managementului privat la companiile de stat care au afaceri de 10 miliarde de euro anual ar putea încasa 120.000 de euro până la finele anului.

Ministerul Economiei a publicat pe site (http://www.minind.ro, rubrica Achiziţii publice/Proceduri) normele cu ajutorul cărora firmele de executive search care vor să consilieze autorităţile în acest proiect să poată participa la prima licitaţie lansată de minister.

În curând se va dezvălui lista finală a companiilor pentru care se caută CEO

Deşi încă nu se ştie cu exactitate care sunt primele companii de stat pentru care headhunterii vor căuta manageri din mediul de business (FMI-ul şi ministerul au venit cu liste diferite), cert este că, în scurt timp, ministrul economiei, premierul sau preşedintele vor face publice numele primelor companii pentru care se vor căuta CEO noi.

Pe 1 octombrie se va lansa licitaţia pentru selectarea firmelor de headhunting care vor recruta manageri din privat pentru companiile de stat.

Detalii pe www.mediafax.ro

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: