Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Află ce inderdicţii s-au dat pentru falsificatorii de carduri

Tribunalul Gorj a constatat aseară încetarea de drept a măsurii reţinerii preventive luată faţă de Gheorghe Horaţiu-Cătălin, Totu Cristea, Radu Constantin-Daniel, Grigorescu Ionuţ-Alin, Ţecu Ionuţ-Florin, Ţecu Victor-Marian, Axinte Robert-Andy, Raichel Puiu, Dudoiu Cristian-Elvis. Aceştia sunt suspectaţi că fac parte dintr-o reţea de falsificatori de carduri.

Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă formulată de D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Gorj considerând că inculpaţii nu prezintă pericol social. Instanţa a dispus luarea faţă de inculpaţii Gheorghe Horaţiu-Cătălin, Totu Cristea, Radu Constantin-Daniel, Grigorescu Ionuţ-Alin, Ţecu Ionuţ-Florin, Axinte Robert-Andy şi Raichel Puiu a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea unde locuieşte, pe o durată de 29 de zile, de la 04.11.2009 până la data de 02.12.2009. Pe durata măsurii inculpaţii să respecte următoarele obligaţii: - să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanţă ori de câte ori sunt chemaţi; - să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea – Poliţia Municipiului Craiova, Poliţia Bucureşti sect.I şi Poliţia com. Malu Mare, jud. Dolj, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi; - să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; - să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme; - să nu se apropie de celelalte persoane cercetate în cauză, de martorii din cauză şi să nu comunice cu aceştia şi nici între ei, direct sau indirect. Judecătorii au atras atenţia inculpaţilor  asupra faptului că, în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, această măsură va fi înlocuită cu măsura arestării preventive, în condiţiile prevăzute de lege. Sentinţa dată ieri este cu recurs în 24 de ore de la pronunţare.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: