Agresorul poliţistului, arestat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au pus în mişcare acţiunea penală şi au propus instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului  Constantin Blidaru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav.

Magistraţii Tribunalului Gorj şi-au însuşit propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 20 de zile.

  Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a relevat faptul că, în data de 20 august 2011, în jurul orelor 1900 , inculpatul Blidaru Constantin a aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent părţii vătămate B. G. C. (agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Negomir). Partea vătămată se deplasase la faţa locului pentru a efectua investigaţii ca urmare a sesizării telefonice a martorului B.C. care semnalase faptul că inculpatul adresează cuvinte şi expresii jignitoare mai multor persoane, precum şi că provoacă distrugeri unor bunuri ce-i aparţin.

Loviturile aplicate părţii vătămate au vizat zona capului şi au produs acestuia o plagă zdrobită, precum şi leziuni la nivelul mâinii drepte ca urmare a încercării de autoapărare a părţii vătămate.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: