Pe ce posturi aduce întăriri pentru titlu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova anunță deja câteva mutări în lotul actual şi susţin că vor avea un cuvânt mult mai greu de spus în lupta pentru titlu. Oltenii mai caută un atacant și un fundaș central pentru a se bate la titlu în acest sezon.

Președintele celor de la Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a anunțat că echipa sa are planuri mari pentru următoarea perioadă în ceea ce priveşte transferurile. După prima victorie a echipei din Craiova din acest an, scor 3-1 cu Gaz Metan Mediaș, Cîrțu a dezvăluit că oltenii vor să mai aducă un atacant și un fundaș central, pentru a intra cu şanse reale în lupta la titlu. „Cu ceea ce vrem să mai facem până pe 15 februarie, o să avem un cuvânt mult mai greu de spus pentru titlu. Mai studiem niște jucători: un atacant și un fundaș central. Ceea ce se anunță în play-off e o bătaie de lungă durată și mult mai tare. Trebuie să fii pregătit și să nu fii descoperit sub nicio formă”, a spus Sorin Cîrțu, la Digi Sport.

Cîrțu este încrezător în ceea ce privește lupta pentru titlu. „Eu nu pot să vorbesc de niciun antrenor de dinainte, pentru că nu am participat la niciun antrenament. Acum, domnul Rotaru mi-a spus, chiar cu o zi înainte de a pleca în cantonament, să mă duc și eu. Mi-a plăcut ce am văzut. Am rămas plăcut impresionat de cum sunt organizați cei din conducerea tehnică, cum își pregătesc programul. Atmosfera de lucru care a fost mie mi-a plăcut și mi-a dat încredere. Nu încerc să aduc niște laude aiurea. La ceilalți antrenori nu știu cum a fost. Eu nu am intervenit cu nimic, dar nu poți să nu discuți. Mi-a plăcut, se folosește tehnologie elevată și bravo lor”, a mai spus Sorin Cîrțu.

Dan Nistor a debutat ca titular în tricoul Universității Craiova, iar Sorin Cîrțu s-a declarat mulțumit de prestația fostului dinamovist: „Sunt și muțumit și bucuros, pentru că trebuie să fiu sincer că mi-a fost frică de partida asta. În eventualitatea unui eșec, intram într-o criză de timp, de puncte. Îi felicit pe băieți. E o dovadă că lucrurile merg spre bine. Suntem pe un drum bun. Dan Nistor s-a încadrat în ceea ce a vrut să facă echipa. Am vorbit cu el și înainte și i-am zis că nu trebuia să fie copleșit de prima partidă. S-a comportat bine. Era mai important să se câștige cele trei puncte decât să iasă el în evidență. S-a aliat la unitatea echipei”.

Etapa viitoare Universitatea Craiova va juca în deplasare, împotriva Viitorului lui Gheorghe Hagi. Meciul se joacă pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Ovidiu.

Vizualizări: 2,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: