Alecu Drăgoi: M-am grăbit cu candidatura pentru că plec din localitate

Social-democratul Alecu Drăgoi a dezvăluit motivul pentru care s-a grăbit să-și depună candidatura la partid, pentru postul de senator lăsat liber de Toni Greblă. Va pleca din localitate și voia ca șefii partidului să știe că își dorește să candideze. Cert este că în fiecare zi mai apare câte un candidat.

Reporter: Sunteți primul care și-a depus candidatura la partid pentru postul de senator.

Alecu Drăgoi: Eu m-am grăbit să mă înscriu pentru că voi pleca din localitate de sărbători, pentru că de pe 21 decembrie până pe 12 ianuarie suntem liberi și plec din localitate. Și mă întorc tocmai pe 10. De aia m-am înscris. Este o cursă electorală, cum am spus, fiecare membru poate să se înscrie, colegi de-ai mei, care toți sunt de aceeași valoare.

Rep.: Care credeți că sunt șansele dumneavoastră să fiți desemnat candidat din partea PSD?

A.D.: Nu știu, șanse nu pot să-mi dau de acum pentru că aștept confruntarea directă din Biroul Executiv, discuții, analize, și atunci vor desemna pe care vor vota membrii Biroului Executiv. Nu-i nicio supărare, eu nu mă supăr. Sunt colegi de aceeași valoare, nu-mi dau șanse de acum, după aceea când ajung acolo o să vedem.

Rep.: Și Elvira Șarapatin a spus că vrea să candideze.

A.D.: Foarte bine, foarte frumos pentru că merită. Este președinta femeilor, este o colegă foarte bună, a muncit la partid, la fel ca și mine, ca și alții.

Rep.: Spune că e susținută de organizațiile de femei.

A.D.: De asemenea mă bucur, foarte bine, dacă e susținută și va fi desemnată... Eu, cum am declarat, nu vreau să piardă partidul acest post. Cu mine, cu alți colegi. Mă bucur de toți colegii de valoare care se vor înscrie pentru că după statut fiecare are dreptul să se înscrie.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: