Alegerile în PDL Târgu Jiu au fost amânate

Alegerile pentru desemnarea unei noi conduceri la PDL Târgu Jiu au fost amânate. Programate iniţial pentru data de 3 octombrie, acestea vor fi ţinute cu două săptămâni mai târziu. Motivul amânării îl constituie faptul că nu toate organizaţiile care există la nivelul secţiilor de votare au reprezentanţi din toate mediile sociale, a spus democrat liberalul Ionel Manţog.

PDL Gorj şi-a propus să aibă toate categoriile sociale, profesionale sau de vârstă reprezentate în fiecare organizaţie. Pentru că la nivelul secţiilor de votare nu s-a reuşit acest lucru, alegerile au fost amânate cu două săptămâni, a spus democrat-liberalul Ionel Manţog. „Prima activitate în cadrul alegerilor a fost refacerea evidenţei membrilor. Din analiza acestei activităţi am constatat că unul din obiectivele urmărite de noi, respectiv întărirea structurilor organizatorice prin primirea de noi membri din toate categoriile sociale şi de vârstă, nu poate fi realizat într-un termen aşa de scurt. Întrucât pentru noi e foarte important ca această acţiune să asigure o structură organizatorică puternică şi reprezentată în toate mediile sociale, am decis să amânăm alegerile pentru BPL al PDL Târgu Jiu, până când la nivelul secţiilor de votare se va fi realizat acest obiectiv”, a explicat Ionel Manţog.

Conducerea interimară a PDL Târgu Jiu este asigurată de democrat-liberalul Gore Popescu, un posibil candidat la şefia filialei.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: