Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Alimente de la femeile ortodoxe pentru bolnavii de la Turceni

Bolnavii cu afecţiuni psihice, internaţi la Spitalul Orăşenesc Turceni, au primit ieri pachete cu alimente din partea Societăţii Ortodoxe Naţionale a Femeilor Române (SONFR), filiala Craiova, societate aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei. Reprezentantele societăţii împreună cu preotul şi cadrele medicale ale unităţii spitaliceşti au mers în saloanele bolnavilor pentru a le împărţi iaurturi şi bomboane.

Reprezentantele SONFR Craiova au donat alimente bolnavilor cu afecţiuni psihice, internaţi la Spitalul Turceni. Acestea au constat în: 50 de pachete de carne tocată, 16 kilograme de ficat, 32 de kilograme de brânză telemea, 20 de kilograme de zahăr, 20 de kilograme de fidea, 24 de kilograme de carne de pasăre, 144 de iaurturi, 200 de ouă, 4 kilograme de bomboane şi 12 kilograme de biscuiţi. „De zece ani mergem la aceşti bolnavi pentru a-i vizita şi a-i mângâia în suferinţa lor. Vorbim de o categorie specială de pacienţi şi tocmai de aceea au nevoie de atenţia noastră, de dragoste, de rugăciunile noastre şi nu în ultimul rând de darurile date prin bunăvoinţa oamenilor cu suflet mare”, a precizat Adriana Bursuc, preşedinta SONFR Craiova. Înainte de a le dărui din alimente bolnavilor, părintele Petre Buşe, care slujeşte la spitalul din Turceni, a rostit o rugăciune de sfinţire a produselor. Totodată, preotul şi-a manifestat recunoştinţa faţă acţiunea desfăşurată de femeile ortodoxe. „Mulţumim tuturor celor care ne-au adus această bucurie şi care în mod constant ajung în parohia noastră, în special la Spitalul de Psihiatrie, unde orice dar este binevenit, fiind de mare ajutor pacienţilor. Prin aceste gesturi arătăm că nu îi părăsim şi că suntem mereu în mijlocul lor”, a subliniat părintele Petre Buşe, preot la Parohia Turcenii de Sus.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: