Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Alt bărbat implicat în evaziunea de 800 de mii de euro, prins de poliţişti

O altă persoană implicată în evaziunea de 800 de mii de euro a fost prins şi va fi prezentat Parchetului Judeţean astăzi.

Marian Ionel Barbu, de 25 de ani, din Vâlcea, împreună cu un alt amic de-al său, de aceiaşi vârstă, dar şi cu alţi doi tineri din Bucureşti, unul fiind angajat al firmei de leasing, au crezut că dau lovitura vieţii lor. Aceştia au pus la punct o afacere prin folosirea unor firme din Gorj interesate să achiziţioneze utilaje şi staţii de betoane de la societatea de leasing. Actele contabile au fost falsificate cu uşurinţă de către Toropu, care avea experienţă, spun surse din rândul anchetatorilor, firmele folosite ca paravan reuşind să achiziţioneze destul de uşor utilajele dorite. „Astfel, suspecţii, prin prezentarea unor situaţii financiare falsificate pentru două societăţi comerciale din Târgu Jiu, au achiziţionat în sistem leasing, utilaje folosite în domeniul construcţiilor, (volă, staţie de betoane mobilă, buldoexcavator, escavator pe şenile), pe care, ulterior, le-au valorificat,  societatea de leasing fiind prejudiciată cu suma de aproximativ 800.000 euro”, a anunţat Poliţia Judeţeană.

Revenim cu detalii

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: